ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

Πριν φύγεις για τις διακοπές σου, πρέπει να είσαι σίγουρος πως δεν θα σου λείψει κανένα ρούχο.

ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

Αν ανήκεις στην πλειονότητα που πηγαίνει διακοπές τον Αύγουστο ή σ’ εκείνους που τ’ αφήνουν για τις αρχές του Σεπτέμβρη, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο να γνωρίζεις ακριβώς τι έχει θέση στην βαλίτσα σου και τι θα πιάσει απλά χώρο δίχως να φορεθεί ποτέ. Το φετινό Καλοκαίρι είναι σίγουρα πιο δύσκολο αλλά και διαφορετικό σε σύγκριση μ’ όλα τα προηγούμενα. Η πανδημία έχει αλλάξει τα δεδομένα του τουρισμού κι έχει κάνει πιο σφιχτά τα οικονομικά μας, παρότι λέγεται πως η μείωση των τιμών μπορεί να δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες να ταξιδέψουν στην χώρα τους και να γευτούν τις ομορφιές της. Όπως σου έχω γράψει ξανά, το Καλοκαίρι μπορεί να σηματοδοτεί την απελευθέρωση από τις υποχρεώσεις αλλά είναι και μια καλή αφορμή για νέες γνωριμίες. Συνεπώς, καταλαβαίνω απόλυτα να μην θέλεις να αφιερώσεις χρόνο και φαιά ουσία στους συνδυασμός ή την εικόνα σου αλλά παίζουν κι αυτά ρόλο στην πρώτη εντύπωση. Άσε που τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και για πολλούς, διακοπές που δεν ανέβηκαν σε stories και posts είναι σαν να μην έγιναν.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ

Μπορεί μέχρι σήμερα να φημίζονταν οι γυναίκες για την κακή τους συνήθεια να πρέπει να κάτσουν στην βαλίτσα για να κλείσουν το φερμουάρ αλλά πλέον κι οι άντρες δεν πάνε πίσω. Υπάρχει, λοιπόν, τρόπος να μην πληρώσεις υπέρβαρο και να τα χωρέσεις όλα ακόμη και σε μια χειραποσκευή. Η πρώτη συμβουλή μου είναι αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο να ελέγξεις οπωσδήποτε τα κιλά που επιτρέπει το εισιτήριο σου αλλά και τις διαστάσεις της βαλίτσας που θα περάσει το check in. Ακόμη, όμως, κι αν πρόκειται το μέσο μεταφοράς σου να είναι το αυτοκίνητο, το λεωφορείο ή το πλοίο που δεν έχουν όριο, φρόντισε να περιοριστείς ώστε να μην κουβαλάς πολλά κιλά που θα εμποδίσουν τις μετακινήσεις σου. Όσο για την εξοικονόμησή χώρου, δίπλωσε μόνο ότι τσαλακώνεται και ρόλαρε όλα τα υπόλοιπα, όπως τα jeans και οι ζακέτες. Φόρεσε τα παπούτσια που πιάνουν περισσότερο χώρο και γέμισε με κάλτσες και εσώρουχα όσα θα βάλεις στις αποσκευές σου. Τέλος, διάλεξε ορισμένα «ήσυχα» κομμάτια, όπως μια μαύρη βερμούδα, που κανείς δεν θα παρατηρήσει πως φόρεσες για δεύτερη φορά.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

Θα ξεκινήσω με τα βασικά που πρέπει να περάσουν στην επόμενη φάση κι αυτό γιατί μου έχει τύχει να σκέφτομαι ποια ρούχα θα πάρω μαζί μου και να ξεχάσω τα εσώρουχα. Με λίγα λόγια υπολόγισε ένα μποξεράκι κι ένα ζευγάρι κάλτσες για κάθε διανυκτέρευση εκτός σπιτιού. Στο άθροισμα πρόσθεσε ένα ακόμη για παν ενδεχόμενο. Ένα νεσεσέρ με καθαριστικά, αντιηλιακό και οδοντόβουρτσα είναι απαραίτητο. Πάρε μαζί σου οπωσδήποτε πιτζάμες ή ρούχα για τον ύπνο, όπως σορτσάκια και φανελάκια.

Αφού κλείσαμε με τα απολύτως απαραίτητα, ας προχωρήσουμε σ’ αυτά που πρέπει να επιλέξεις με προσοχή ώστε να μην σου λείψουν αλλά και να μην αποδειχτούν περιττά. Ας πιάσουμε όσα θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου στην παραλία. Μην ξεχάσεις το μαγιό σου κι αν μπορείς πάρε μαζί σου δύο ώστε να μπορείς να τα στεγνώνεις όπως πρέπει. Όσο για τις τάσεις του Καλοκαιριού του 2020, επιτάσσουν έντονα χρώματα και φωτεινά σχέδια ή τα κλασσικά κι αγαπημένα μονόχρωμα. Πετσέτα θαλάσσης, καπέλο κι ένα σακίδιο για την θάλασσα, πρέπει να είναι οπωσδήποτε στην βαλίτσα των διακοπών σου.

ρούχα για εξόδους

Περνώντας στα ρούχα που θα βάλεις στις βόλτες και τις νυχτερινές σου εξόδους, σου προτείνω μονόχρωμα και κλασσικά κομμάτια που θα σε διευκολύνουν στους συνδυασμούς σε μια περίοδο που θέλεις να νιώθεις χαλαρός. Ξεκινώντας με το must του Καλοκαιριού για τους άντρες, μην ξεχνάς πως η βερμούδα πρέπει να τελειώνει σχεδόν μια παλάμη πάνω από το γόνατο και την μεγαλύτερη τάση για φέτος αποτελούν οι cargo με τις τσέπες. Στα Τ-Shirt μπορείς να βάλεις ό,τι σου αρέσει, σε συμβουλεύω όμως να έχεις μαζί σου ένα μαύρο κι ένα λευκό που αποτελούν την πιο safe επιλογή για εξόδους της τελευταίας στιγμής. Αν επιλέξεις να πάρεις μαζί σου πουκάμισα, διάλεξε κοντομάνικα σ΄ εκείνα με τα έντονα σχέδια και χρώματα και προτίμησε μακρυμάνικα στα υπόλοιπα που θα γυρίσεις τα μανίκια. Τέλος, ένα μακρυμάνικο ή μια ζακέτα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο το βράδυ που η θερμοκρασία θα πέσει κι εσύ θα θέλεις να την βγάλεις στην παραλία.

Φρόντισε να ξεκουραστείς κι εκτός από τις φωτογραφίες, να σου μείνουν κι όμορφες αναμνήσεις!