ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ

 Πως να ντύνεσαι για την ηλικία σου, στα 20, τα 30, τα 40 και τα 50+.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ

Οφείλουμε ξεκινώντας να ξεκαθαρίσουμε πως κάθε άνθρωπος μπορεί να φορά ό,τι θέλει ανεξαρτήτως σώματος και ηλικίας. Οι παρακάτω συμβουλές δεν στοχεύουν στο να σου περιορίσουν την ελευθερία να ντύνεσαι όπως επιθυμείς. Στην περίπτωση, όμως, που έχεις τη διάθεση να προσαρμόσεις το στυλ σου στην ηλικιακή ομάδα στην οποία ανήκεις, στη συνέχεια θα βρεις μερικά έξυπνα tips για να το κάνεις με τον κατάλληλο τρόπο.

ΠΩΣ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ 18+

ΠΩΣ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ 18+

Οι νεαροί άντρες προτιμούν το casual ντύσιμο και μπορούν να τολμήσουν περισσότερα στα σχέδια και τα χρώματα. Αυτό βέβαια που λείπει στα αγόρια 18+ είναι η εμπειρία του ντυσίματος και το προσωπικό στυλ. Οπότε με απλά λόγια, τα επόμενα χρόνια αποτελούν ένα ταξίδι αναζήτησης τόσο σ’ ό,τι έχει να κάνει με τη ζωή, όσο και σ’ ό,τι έχει να κάνει με το στυλ. Αυτή η αναζήτηση συνεπάγεται και πειραματισμό. Γι’ αυτό τόλμησε να ψαχτείς, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα κάνεις λάθη. Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις, όπως οι περισσότεροι συνομήλικοι σου, κι αν αγαπάς το πιο προσεγμένο στυλ φρόντισε πάντα να το προσαρμόζεις στην ηλικία σου με μερικές έξυπνες επιλογές, όπως είναι οι χρωματιστές κάλτσες.

ΠΩΣ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ 30+

ΠΩΣ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ 30+

Μετά τα 30 ένας άντρας κατασταλάζει στο τι πραγματικά θέλει… ή τουλάχιστον αυτό είναι καλό να αποπνέει. Θεωρητικά τουλάχιστον έχει δοκιμάσει διαφορικά πράγματα στη ζωή και πλέον ξέρει τι του αρέσει και τι όχι. Κάτι ανάλογο ισχύει και με το ντύσιμο. Αφού έχει πειραματιστεί με διάφορα στυλ, πλέον βρήκε αυτό που του ταιριάζει και τον γεμίζει αυτοπεποίθηση. Το γεγονός πως μεγαλώνεις δεν σημαίνει πως πρέπει να ντύνεσαι σαν το μπαμπά σου. Η αναβάθμιση που αξίζει να κάνει στο προσωπικό σου στυλ, είναι καλό να χαρακτηρίζεται από σιγουριά αντί για την ανάγκη να σε προσέξουν. Τι αξίζει να προσθέσεις στη νεανική σου γκαρνταρόμπα; Ένα καλό κοστούμι, μερικά polo μπλουζάκια, tailored παντελόνια και μονόχρωμες μακρυμάνικες μπλούζες

ΠΩΣ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ 50+

ΠΩΣ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ 50+

Εννοείται πως ο καθένας μπορεί να φορά ό,τι θέλει ανεξαρτήτως ηλικίας, σώματος και ιδιότητας, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως τα πρώτα σημάδια της παρόδου του χρόνου αρχίζουν και διακρίνονται μετά το κατώφλι των 50. Μπορεί το σώμα σου να αρχίσει ν’ αλλάζει καθώς ο μεταβολισμός σου χάνει σταδιακά την απόδοση του, το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο κουρασμένο και τα μαλλιά σου να γκριζάρουν. Φυσικά, όλα αυτά εξαρτώνται από το DNA, το τρόπο που φρόντιζες τον εαυτό σου όλα αυτά τα χρόνια και τις κινήσεις που κάνεις σήμερα για να καμουφλάρεις τα σημάδια της ηλικίας σου. Σε καμία περίπτωση επειδή η ηλικία σου έχει το 5 μπροστά δεν υποχρεούσαι να ντύνεσαι σαν business man και να ξεχάσεις το casual look, ούτε να βγάλεις τα χρώματα από τη ζωή σου για να μην πουν ότι νεανίζεις. Θεωρώ δεδομένο πως σ’ αυτή την ηλικία έχεις βρει το προσωπικό σου στυλ αλλά από εκεί και πέρα αυτό που αξίζει να κάνεις από εδώ και στο εξής είναι να προβάλεις την προσωπικότητα σου μέσα από το στυλ σου. Τι αξίζει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου μετά τα 50; Ένα γιλέκο, πλεκτές μπλούζες, unformal κοστούμια, jackets, κασκόλ και μία καμπαρντίνα.