Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΠΩΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Οι χρυσοί κανόνες των εκπτώσεων για να κάνεις αγορές που δεν θα μετανιώσεις.

εκπτώσεις

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις τα ψώνια σου, αρκεί να τα κάνεις σωστά. Φυσικά, αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη αλλά χρειάζεται χρόνο για να καλλιεργήσεις μέσα σου τη συνείδηση του καλού καταναλωτή. Είναι σημαντικό να μην πέφτεις θύμα των μεγάλων προφορών, να ξέρεις τι χρειάζεσαι πραγματικά και να καταλαβαίνεις πότε αξίζει να εκμεταλλευτείς μία ευκαιρία.

Οι χειμερινές εκπτώσεις απέχουν μόλις λίγες ημέρες καθώς ίσως ήδη γνωρίζεις πως ξεκινούν τη 2η Δευτέρα του Ιανουαρίου, αν και μπορεί να προηγηθεί ένα διάστημα προσφορών. Η διάρκεια τους δεν είναι καθόλου μικρή καθώς λήγουν στο τέλος του Φεβρουαρίου δίνοντας σου όλο το περιθώριο να κάνεις έρευνα αγοράς και να σταμπάρεις τα κομμάτια που αξίζουν μια θέση στο καλάθι σου. Για το 2022 που μόλις υποδεχτήκαμε, οι εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και διαρκούν ως τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.

εκπτώσεις ιανουαρίου

Λαμβάνοντας υπόψη την προσωπική μου εμπειρία από τις αγορές την περίοδο των εκπτώσεων αλλά και όσα δημοσιεύει κάθε χρόνο η Ένωση Καταναλωτών, παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικές συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες για να εξοικονομήσεις χρήματα και να μη μετανιώσεις ούτε στιγμή για τα νέα σου αποκτήματα.

  1. Η πρώτη μου συμβουλή είναι να ψάξεις καλά την ντουλάπα σου και να εντοπίσεις τις ανάγκες σου. Είναι σημαντικό να ξέρεις πριν ακόμη ξεχυθείς στα φυσικά ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα τι ψάχνεις. Δεν λέω φυσικά αν δεις ένα κομμάτι που λατρεύεις σε καλή τιμή να μην ενδώσεις αλλά αυτή η τακτική θα σε προστατεύσει απ’ τις παρορμήσεις.
  2. Ζήτα πάντα κάρτα αλλαγής ή διαβεβαιώσου πως το e-shop που προτίμησες δέχεται επιστροφές. Όχι μόνο μπορεί να μετανιώσεις για μία αγορά σου αλλά μπορεί και να μη σου ταιριάζει.
  3. Αν κάνεις αγορές με πιστωτική κάρτα, μη ξεχάσεις ούτε στιγμή πως αυτά τα χρήματα δεν είναι δικά σου και μάλιστα σύντομα θα κληθείς να τα επιστρέψεις με τόκο.
  4. Μη μαγεύεσαι από τις τιμές βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την ποιότητα. Διάβασε κριτικές για το κατάστημα ή το προϊόν καθώς όσο οικονομικό κι αν είναι τίποτα δεν συμφέρει αν φορεθεί σε μία μόλις έξοδο.
  5. Προσπάθησε να εστιάσεις τελική τιμή και μόνο. Ακόμη κι αν το ποσοστό έκπτωσης είναι πολύ μεγάλο, σκέψου αν θα έδινε ποτέ το ποσό που αναγράφεται για ένα ρούχο.
  6. Μην κάνεις αγορές υπό την πίεση του χρόνου. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, πάρε τον χρόνο σου μέχρι να το σκεφτείς καλύτερα.
  7. Αν ξέρεις από ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα ή από ποια ηλεκτρονικά καταστήματα θα κάνεις τις αγορές σου, επισκέψου τα και γέμισε το καλάθι σου, πριν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις. Μόλις περαστούν οι νέες τιμές θα έχεις προλάβει σίγουρα το απόθεμα και θα έχεις κερδίσει χρόνο.
  8. Επένδυσε στα basics. Οι εκπτώσεις αποτελούν μειωμένες τιμές σε κομμάτια της τρέχουσας σεζόν που πρέπει να ξεφορτωθεί το κατάστημα για να δώσει θέση σ’ αυτά της επόμενης. Έτσι αν για τον Χειμώνα του 2021 – 2022 είναι στις τάσεις οι γήινες αποχρώσεις, δεν σημαίνει πως θα είναι και τον Χειμώνα του 2022 – 2023.