ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΡΟΛΟΪ

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς του ανδρικού ρολογιού για σένα που επιθυμείς ν’ αποκτήσεις ένα νέο κομμάτι δίχως να έχεις πολλές γνώσεις για το είδος.

 ανδρικό ρολόι

Το ρολόι αποτελεί το πιο δημοφιλές και ταυτόχρονα διαχρονικό ανδρικό αξεσουάρ που φορούν με οι περισσότεροι άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυτό φυσικά δεν είχε τυχαίο καθώς το ρολόι είναι συνώνυμο της κομψότητας αλλά ταυτόχρονα ξεχωρίσεις ως η πιο safe επιλογή ανδρικού κοσμήματος. Αν σκοπεύεις το επόμενο διάστημα να κάνεις δικό σου ένα καινούργιο κομμάτι, αξίζει να μάθεις όσα περισσότερα γίνεται για τ’ αγαπημένα μας ρολόγια που γεμίζουν με στυλ κάθε ανδρικό καρπό.

 Ανδρικό Ρολόι Skmei (5267)

Παρακάτω θα δούμε ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να λάβεις υπόψη για ν’ αγοράσεις ένα καινούργιο ρολόι αλλά θα μοιραστώ μαζί σου και χρήσιμες συμβουλές για να κάνεις δικό σου το κατάλληλο κομμάτι σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σου.

Ο μηχανισμός του ρολογιού

 Ανδρικό Ρολόι Curren (5273)

Η μηχανική κίνηση σχετίζεται με το ελατήριο περιέλιξης που δημιουργεί ενέργεια με κούρδισμα  για το γρανάζι. Η κίνηση με χαλαζία έχει να κάνει με τη μπαταρία απ’ όπου παίρνει ενέργεια ώστε να ταλαντώνεται κρατώντας σταθερό τον ρυθμό των δεικτών του ρολογιού. Στις αυτόματες κινήσεις, όπως λέει και τ’ όνομα τους, το κούρδισμα γίνεται αυτόματα. Το ελατήριο κουρδίζεται απ’ τις στροφές και τα γρανάζια με αποτέλεσμα να λειτουργεί αυτόματα.

Ο τύπος του ρολογιού

 Ανδρικό Ρολόι Curren (5272)

Το αναλογικό ρολόι έχεις τρεις δείκτες. Έναν για την ώρα, ένα για τα λεπτά κι έναν για τα δευτερόλεπτα. Το ψηφιακό ρολόι δεν έχει δείκτες καθώς έχει ψηφιακά νούμερα. Το ρολόι χρονογράφος λειτουργεί σαν χρονόμετρο με κουμπί κίνησης και παύσης στο πλάι. Το καταδυτικό ρολόι είναι φτιαγμένο για υποβρύχιες καταδύσεις και εξυπηρετεί όσους αγαπούν τις βουτιές συνήθως μέχρι τα 200 μέτρα όπου και παραμένει αδιάβροχο. Τα αθλητικά ρολόγια είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στη χρήση και τη φθορά ενώ το smartwatch έχει αρκετά περισσότερες λειτουργίες που χρησιμεύουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής. 

Τα χαρακτηριστικά του ρολογιού

Ανδρικό Ρολόι Exponi (5264) 

Ο χρονογράφος συνδέεται με τη λειτουργία υψηλής ακρίβειας, ακόμη και στο δευτερόλεπτο. Το χρονόμετρο λέγεται stopwatch καθώς έχει έναρξη και παύση. Το ρολόι GMT δείχνει την ώρα σε διαφορετικές ζώνες ώρας ενώ υπάρχουν και ρολόγια με ημερολόγιο που εμφανίζουν τρία μικρά παράθυρα για την ημερομηνία, την ημέρα και τον μήνα. Τέλος, το worldtimer παρουσιάζει την ώρα στις μεγάλες πρωτεύουσες του πλανήτη.