ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ T-SHIRT: ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

Συμβουλές για να φορέσεις σωστά το κοντομάνικο στις basic αποχρώσεις του.

ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ T-SHIRT: ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

Το λευκό και το μαύρο T-Shirt είναι πιο basic κι απ' τα basics και θα το δεις παντού καθόλη την διάρκεια του χρόνου, πόσο μάλλον την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως το φοράμε σωστά; Φυσικά και όχι! Ένα ανάλογο κοντομάνικο μπλουζάκι μπορεί σε κάθε περίπτωση να σου λύσει τα χέρια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορείς να το φορέσεις όπως σου καπνίσει. Σκοπός είναι να σου δώσω χρήσιμες κι εύκολες συμβουλές ώστε να γνωρίζεις ποια μονόχρωμα tees έχουν θέση στην ντουλάπα σου και πως συνδυάζονται ώστε ν’ αποφύγεις τις κακοτοπιές.

ΠΟΙΑ T-SHIRT ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ

ΠΟΙΑ T-SHIRT ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ

Για να ξεκινήσουμε με τα βασικά, δεν γίνεται να μην έχεις στην ντουλάπα σου το απλό μονόχρωμο λευκό και μαύρο κοντομάνικο. Αν, λοιπόν, για σένα γίνεται… σου βρήκα την επόμενη αγορά σου. Θα ξεκινήσω με την κλασσική εκδοχή με την λαιμόκοψη για να περάσω σ’ εκείνο με το κόψιμο τύπου V. Αν μη τι άλλο, επειδή το σχέδιο είναι πολύ απλό θα πρέπει να επενδύσεις στην ποιότητα ώστε να μην συγχέεται το ρούχο σου με το κοντομάνικο φανελάκι που φοριέται μονάχα ως εσώρουχο. Όσο για το V, το μέτρο θα σε σώσει από το να θεωρηθείς κάγκουρας είτε το φοράς με χρυσή αλυσίδα, είτε χωρίς! Ένα από τα αγαπημένα μου, που κάνει, όμως, την διαφορά είναι εκείνο με τα κουμπάκια. Εκτός απ' το γεγονός ότι αναδεικνύει ένα καλοσχηματισμένο σώμα, δίνει έναν πιο μποέμικο χαρακτήρα, αρκεί να μην ανοίξεις όλα τα κουμπιά μέχρι το στέρνο. Θα κλείσω με το T-Shirt με το τσεπάκι που έγραψε ιστορία μετά την εμφάνιση του Μάρλον Μπράντο.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ και το ΜΑΥΡΟ T-SHIRT

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ και το ΜΑΥΡΟ T-SHIRT

Ας ξεκινήσουμε κάνοντας μια σύνοψη όσον αναφέραμε παραπάνω. Όποιο είδος T-Shirt κι αν επιλέξεις θα πρέπει να επενδύσεις στην ποιότητα που παίζει ρόλο τόσο στην αντοχή του όσο και στην συμπεριφορά του σε σχέση με τον ιδρώτα, τις μέρες με ζέστη και υψηλές θερμοκρασίες.   Όταν επιλέγεις την λαιμόκοψη τύπου V, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος με το βάθος. Όταν ένα μαύρο μπλουζάκι ξεθωριάσει θα πρέπει να το χαρίσεις σε κάποιον που το έχει ανάγκη και να αγοράσεις ένα καινούργιο. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που θα ξεχειλώσει από τις πλύσεις.

Το μυστικό με το λευκό και το μαύρο tee είναι να το συνδυάσεις old-school δίχως να καταλήξεις παλιακός. Ας ξεκινήσουμε με το παράδειγμα του διαχρονικού Μάρλον Μπράντο που αναφέραμ. Με μαύρο δερμάτινο τζάκετ κι ένα τζινάκι μπορείς να φέρεις ακόμη και τόσο απλά τον αέρα του παλιού Χόλυγουντ. Μια άλλη safe επιλογή για σένα, είναι το ανοιχτόχρωμο – ξεβαμμένο τζιν με λευκά sneakers κι ένα cardigan. Θα σου προτείνω σε καμία περίπτωση -ούτε με λευκό, ούτε με μαύρο κοντομάνικο- να ταιριάξεις λευκό παντελόνι. Καλύτερα να το αντικαταστήσεις μ’ ένα γκρι τζιν σε τόνο που ταιριάζει με το top. Από την άλλη, επιτρέπεται κι ίσα – ίσα ενδείκνυται μαύρο μπλουζάκι με μαύρο παντελόνι. Τέλος, αυτά τα κοντομάνικα βολεύουν πολύ για να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Κάτω από ένα πουκάμισο στην δουλειά και κάτω από σακάκι ή leather jacket στην βραδινή έξοδο.