ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Πως να έχεις άνεση και να είσαι στιλάτος στις μετακινήσεις σου κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού.

 άνδρας αεροδρόμιο

Κάθε άντρας που αγαπά το στυλ, δεν παύει να θέλει να είναι στιλάτος ακόμη και κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, των διακοπών αλλά και των μετακινήσεων του. Άλλωστε όταν αγαπάς την κομψότητα ή θέλεις τα ρούχα σου ν’ αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα σου, αυτό δεν παύει καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Εκείνο που αλλάζει τους θερινούς μήνες ή την περίοδο των διακοπών είναι πως μαζί με το στυλ βάζουμε αρκετά ψηλά (ίσως και ψηλότερα) την άνεση. Θέλουμε αυτό το διάστημα να υπερτερούν τα θέλω μας έναντι των πρέπει και φυσικά η βόλεψη μας είναι αρκετά σημαντική. Άλλωστε, είναι η ευκαιρία μας ν’ αφήσουμε πίσω τις υποχρεώσεις, να χαρούμε την ξεγνοιασιά και να γεμίσουμε με ενέργεια για την επιστροφή μας στην απαιτητική καθημερινότητα.

τρένο άνδρας

Όταν μιλάμε, βέβαια, για τις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως είναι το αεροπλάνο, το τρένο και το πλοίο, η άνεση είναι σίγουρα η απόλυτη προτεραιότητα. Τις περισσότερες φορές οι αποστάσεις είναι τεράστιες κι η διάρκεια του ταξιδιού αρκετά μεγάλη, γεγονός που κάνει ακόμη πιο απαιτητική τη μετακίνηση. Εδώ που τα λέμε το γιατί είναι σημαντικό να είσαι άνετος στο ταξίδι σου είναι ευκόλως εννοούμενο, αυτό που αξίζει να συζητήσουμε είναι γιατί να είσαι στιλάτος. Στην πραγματικότητα, όπως ήδη είπαμε, ένας άντρας που αγαπά το στυλ δεν μπορεί να το αποχωριστεί πουθενά. Επιπλέον, το προσεγμένο ντύσιμο από ένα σημείο και μετά είναι τρόπος ζωής και πετυχαίνετε με ευκολία, δίχως πολύ κόπο και χρόνο. Τέλος, μην ξεχνάς πως κατά τη διάρκεια τους ταξιδιού, και ειδικά στα αεροδρόμια, βγαίνουν πολύ ωραίες φωτογραφίες και γίνονται πολύ ωραίες γνωριμίες.

Τι να φορέσεις στις μετακινήσεις σου με τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Έχεις κάνει την κράτηση σου, έχεις φτιάξει τη βαλίτσα σου, έχεις ετοιμάσει την playlist με τα τραγούδια σου, και το μόνο που μένει είναι να ντυθείς για να στο αεροδρόμιο, το λιμάνι ή τον σταθμό. Πρωταρχικός στόχος, όπως ήδη έχουμε πει, είναι η άνεση, ιδίως σε μια εποχή που οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές κι αγγίζουν τα όρια του καύσωνα. Σε γενικές γραμμές, θέλεις ένα παντελόνι με λάστιχο γύρω από τη μέση, μία μπλούζα με κοντά μανίκια και βολικά παπούτσια. Ας δούμε παρακάτω μερικά κομμάτια που προτείνονται για τις μετακινήσεις κι έξυπνους τρόπους για να τα συνδυάσεις.

 Ανδρική Ζακέτα Φούτερ με Κουκούλα

Μην κάνεις το λάθος να μην έχεις μαζί σου μια ζακέτα. Ο καιρός μπορεί να σε ξεγελάσει αλλά πολλές φορές, τόσο στο πλοίο, όσο και στο αεροπλάνο, έχει πραγματικά παγωνιά. Η ζακέτα σου δίνει τη δυνατότητα να τη δέσεις γύρω από τη μέση ή από τον λαιμό και να τη φορέσεις με ευκολία, όταν νιώσεις τη θερμοκρασία να πέφτει. Προτίμησε έναν neutral χρώμα ώστε να είναι ευκολοσυνδύαστο και να μη χρειαστεί να πάρεις δεύτερο καθώς ακόμη και τα Καλοκαίρια, υπάρχουν βράδια που είναι δροσερά και ένα κοντομάνικο δεν αρκεί για να σε ζεστάνει.

 Ανδρικό T-Shirt

Ένα Henley T-Shirt καταφέρνει να ξεχωρίσει από το κλασσικό μπλουζάκι το οποίο είναι εντελώς casual και να κάνει το ντύσιμο σου να δείξει minimal αλλά πιο προσεγμένο. Μάλιστα, τα κουμπάκια σου δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσεις το V του, σε μια περίοδο που είναι μεγάλο trend.

 Ανδρικό Λινό Παντελόνι

Το μακρύ παντελόνι σε relaxed γραμμή μ’ ένα ελαφρύ ύφασμα μπορεί να σου χαρίσει δροσιά κι άνεση κινήσεων. Είναι πολύ σημαντικό, στη μέση να υπάρχει κορδόνι ή μια ελαστική μέση για να σου δίνει απόλυτη ελευθερία και να σε κάνει να νιώθεις το ανεπιθύμητο σφίξιμο.