H DANAI DANA ΕΠΕΛΕΞΕ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΣ

4 διάσημες γυναίκες μας δείχνουν πως γίνεται σωστά.

H DANAI DANA ΕΠΕΛΕΞΕ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΣ

Τα όρια ανάμεσα στα φύλα είναι όλο και πιο δυσδιάκριτα -χρόνο με τον χρόνο- κι αυτό φυσικά αντικατοπτρίζεται και στα ρούχα των ανθρώπων, όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται. Άλλωστε, ο χώρος της μόδας φημίζεται για την προοδευτικότητα του και ήδη, εδώ και χρόνια, έχει εισάγει την έννοια του unisex, σ’ ό,τι αφορά ρούχα που μπορούν να φορέσουν όλοι. Αυτή η κατηγορία όλο και μεγαλώνει καθώς ελάχιστα ρούχα θεωρούνται για τους σύγχρονους ανθρώπους αμιγώς γυναικεία ή αμιγώς αντρικά.  

Η Danai Dana, αρθρογράφος του Mr Porter επέλεξε 4 εμφανίσεις διάσημων γυναικών με ρούχα που θα μπορούσαν να φορέσουν όλοι ανεξαρτήτως φύλου ώστε να εμπνευστούμε και να υιοθετήσουμε. Αυτό το Φθινόπωρο, εκτός από τους καλοντυμένους άντρες, μπορούν να αναβαθμίσουν το στυλ μας και γυναίκες που γνωρίζουν καλά τα ανδρόγυνα looks και τολμούν εκεί που όλες οι υπόλοιπες κινούνται με ασφάλεια. Η Hailey Bieber, η Bella Hadid,  η Tilda Swinton και η Zoë Kravitz καταφέρνουν να σου δείξουν πως γίνεται σωστά το layering και colour blocking και πως να υποστηρίξεις με τον καλύτερο τρόπο το athleisure look και effortless tailoring που συγκαταλέγονται στα trends.

HAILEY BIEBER

HAILEY BIEBER

Η Hailey Bieber, μοντέλο – influencer και σύζυγος του Justin Bieber δεν διστάζει να επιλέξει athleisure looks, ακόμη κι όταν γνωρίζει ότι οι παπαράτσι καραδοκούν. Όπως έχουμε γράψει ξανά οι μονόχρωμες φόρμες σε σετ είναι στη μόδα ενώ όταν επιλέγονται σε oversized γραμμή δίνουν έναν ακόμη πιο stylish χαρακτήρα. Τα λευκά sneakers αποτελούν μια ασφαλή επιλογή που συμπληρώνει το sportwear outfit. Εκείνο, όμως, που δίνει περισσότερο χαρακτήρα είναι το μακρύ κλασσικό παλτό της. Καθένα κομμάτι που φέρει πάνω της, αν το βρεις στο ανδρικό τμήμα, μπορείς άνετα να το φορέσεις!

BELLA HADID

BELLA HADID

Συνεχίζουμε μ’ ένα ακόμη επιτυχημένο μοντέλο, τη Bella Hadid, η οποία μπορεί να μας δώσει μαθήματα για το layering. Από το sportwear περνάμε στο streetwear -παραμένοντας στην oversized γραμμή- όπου η Bella Hadid μπορεί να μας κάνει καλύτερους. Εκείνο που ξεχωρίζει στο outfit είναι το denim που αποτελεί επίσης τάση για το Φθινόπωρο. Πλεκτό πουλόβερ με φαρδύ σακάκι και jean jacket είναι ό,τι πρέπει για τις κρύες ημέρες του του Οκτώβρη και του Νοέμβρη. Φυσικά τα μαύρα loafers με τις λευκές κάλτσες είναι μια προαιρετική επιλογή που θα δώσει όμως πολλά στην εμφάνιση σου.

ΤILDA SWINTON

ΤILDA SWINTON

Αυτή η εμφάνιση της βραβευμένης ηθοποιού, Tilda Swinton, αποδεικνύει πως το λευκό δεν είναι μονάχα καλοκαιρινό χρώμα. Αυτό που αξίζει να κρατήσουμε είναι το μονόχρωμο tailoring που μπορείς να επιλέξεις σε επίσημες εκδηλώσεις ή την έξοδο στο θέατρο. Σου θυμίζω πως το effortless είναι μία από τις τάσεις της σεζόν… κι αυτό το καταφέρνει τόσο με την χαλαρή φόρμα όσο και με την αντικατάσταση του αναμενόμενου πουκαμίσου μ’ ένα απλό T-Shirt.

ZOE KRAVITZ

ZOE KRAVITZ

Η Zoë Kravitz είναι εκείνη που μας μαθαίνει πως να κάνουμε colour blocking, ακόμη κι αν είναι κάτι που οι άντρες φοβούνται να τολμήσουν. Αυτό που εκτιμάται σ’ αυτή της την εμφάνιση είναι πως δεν συνδύασε την κλασσική χρωματική αντίθεση του κόκκινου και του ροζ αλλά του κόκκινου με το κεραμιδί που με ευκολία υποστηρίζουν κι οι άντρες. Ένα ξεκούμπωτο κόκκινο πουκάμισο μ’ ένα λευκό μπλουζάκι κι ένα κεραμιδί φαρδύ παντελόνι μπορεί να σε κάνει να τολμήσεις το χρώμα με τον καλύτερο και πιο stylish τρόπο.