ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ: ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τα καλύτερα και πιο οικονομικά γυαλιά ηλίου για ν’ αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου και να προστατεύσεις τα μάτια σου με στυλ.

 γυαλιά ηλίου

Οι ειδικοί συστήνουν να φοράμε γυαλιά ηλίου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου ώστε να προστατεύουμε τα μάτια μας από τις ακτίνες του ηλίου που μπορούν να γίνουν ενοχλητικές αλλά και επιβλαβείς για την όραση μας. Πέρα από το ζήτημα της προστασίας, είναι ξεκάθαρο πως τα γυαλιά ηλίου μπορούν να προσφέρουν και στυλ αναδεικνύοντας ένα σύνολο που μπορεί να είναι πιο ήσυχο ή casual. Μην ξεχνάς πως κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, τα ρούχα είναι λιγότερα και η δημιουργία ενός στιλάτου outfit έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τα αξεσουάρ. Συνεπώς τα γυαλιά ηλίου μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο look σου και να δώσουν χρώμα ή να δημιουργήσουν αντιθέσεις.

Όπως ήδη γνωρίζεις, τα γυαλιά ηλίου δεν φοριούνται μόνο κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Συνεπώς η αγορά σου, μπορεί να φανεί χρήσιμη κατά τη διάρκεια και του υπόλοιπου χρόνου. Πως όμως θα επιλέξεις το κατάλληλο ζευγάρι για σένα και ποια κομμάτια θεωρούνται τα πιο hot για τη σεζόν;

Στην περίοδο που διανύουμε και με τις οικονομικές δυσκολίες που είναι αδιαμφισβήτητες, οι άντρες έχουν να επιλέξουμε ανάμεσα σε μια πληθώρα οικονομικών γυαλιών ηλίου. Αυτό όμως που πρέπει να κάνουν είναι να ξεχωρίσουν εκείνα που συνδυάζουν την καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Στόχος είναι να βρεις κομμάτια που μπορούν τόσο να προστατεύσουν τα μάτια σου από τις ακτίνες UV, όσο και να βελτιώσουν τα looks σου δίνοντας τους χαρακτήρα και στυλ. Με ποιον τρόπο συνεπώς θα το πετύχεις δίχως να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη;

6 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2023

Γυαλιά με χοντρό σκελετό

 

Πρόκειται για έναν σκελετό που συνδυάζει το κλασσικό με το μοντέρνο δημιουργώντας ένα κράμα μεταξύ ενός αγαπημένου ζευγαριού κι ενός σύγχρονου σχεδίου που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνδυάζεται εύκολα δίχως να περνά απαρατήρητο.

Τετραγωνισμένα Γυαλιά

 

Τα γυαλιά με τετράγωνο φακό δεν έχουν φύγει ποτέ από τη μόδα καθώς πάντα κάποια παραλλαγή τους θα συγκαταλέγεται στα trends. Μιλάμε για ένα ζευγάρι που κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα με αποτέλεσμα να αξίζει η επιλογή τους.

Γυαλιά με χρωματιστούς φακούς

 

Η Άνοιξη και το Καλοκαίρι αγαπούν το χρώμα. Γιατί λοιπόν να μην το υιοθετήσεις και στους φακούς των γυαλιών ηλίου σου; Αξίζει ν’ αφήσεις στην άκρη τους συνηθισμένους σκουρόχρωμους φακούς για να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Γυαλιά με διαφανή σκελετό

 

Μια επίσης εναλλακτική πρόταση που είναι ταυτόχρονα και μεγάλο trend, είναι ο διάφανος σκελετός ο οποίος σε διαφορετικές αποχρώσεις δεν παύει να κερδίζει τους fashion experts αλλά και τους fashionlovers.

Τα blackout γυαλιά

 

Τα ολόμαυρα γυαλιά είναι μια κλασσική επιλογή που όμως δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Επιπλέον πηγαίνει με όλα τα looks και καταφέρνει να κολακέψει όλους τους άντρες με ελάχιστες εξαιρέσεις.

 

Γυαλιά με κυκλικό σκελετό

 

Θα κλείσω την εξάδα των πιο hot γυαλιών ηλίου της σεζόν με εκείνα που έχουν κυκλικό σχήμα και αποπνέουν ένα αέρα κουλτούρας. Αν έχεις στρόγγυλο πρόσωπο ή κεφάλι, καλύτερα να μείνεις μακριά. Αν πάλι έχεις έντονες γωνίες, αυτό το γυαλί θα τις εξομαλύνει.