ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΓΙΟ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ

Τι προτείνουν οι τάσεις και οι ειδικοί για τα ανδρικά μαγιό το Καλοκαιριού.

 magic

Βρισκόμαστε μερικές βδομάδες, πριν την έλευση του Καλοκαιριού, και παρότι για κάποιους φαίνεται νωρίς, τα περισσότερα καταστήματα και τα e-shops έχουν τοποθετήσει στις κρεμάστρες τους τις νέες παλαβές των ανδρικών μαγιό. Όπως καταλαβαίνεις, αν θέλεις να διαλέξεις το καλύτερο κομμάτι απ’ όλα, θα πρέπει να κάνεις ήδη από τώρα την έρευνα αγοράς σου. 

ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ; 

ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ;

  1. 1. Λάβε υπόψη τις ανάγκες και τις συνήθειες σου. Είσαι ένας αθλητικός τύπος που κολυμπά καθημερινά, τους θερμούς μήνες, κι αγαπά τα θαλάσσια sports ή προτιμάς την ηλιοθεραπεία και δεν πρόκειται να πας για μπάνιο περισσότερα από δυο – τρία σαββατοκύριακα; Αν αθλείσαι, προτίμησε ένα στενό μαγιό σε σχέση με τα πιο φαρδιά που δεν σου επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων, ιδίως αφού βραχούν.
  1. 2, Σκέψου τι ταιριάζει περισσότερο στο στυλ και την προσωπικότητα σου. Αν είσαι πιο συντηρητικός, προτείνονται τα σκούρα χρώματα, το μεσαίο μέγεθος και το μεσαίο φάρδος. Αν είσαι πιο μοντέρνος, δώσε μια ευκαιρία στα έντονα χρώματα, στα πιο κοντά ή πιο μακριά μήκη και στα πιο στενά ή πιο φαρδιά μαγιό.
  1. 3. Διάλεξε μαγιό με κριτήριο το σώμα σου. Στην παραλία ή την πισίνα το σώμα μας είναι περισσότερο εκτεθειμένο απ’ άλλες περιστάσεις. Εννοείται πως ο καθένας μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει αλλά δεν είναι κακό να επιλέξεις ένα κομμάτι λαμβάνοντας υπόψη το σωματότυπο σου με στόχο να σε κολακεύει.

ΤΙ ΜΑΓΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ

ΤΙ ΜΑΓΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ

Α. Τα λίγο πιο φαρδιά μαγιό με λάστιχο που δεν σφίγγει σε σκούρες αποχρώσεις, ταιριάζουν στους άντρες με κοιλίτσα.

Β. Οι ψηλοί και λεπτοί άντρες μπορούν να φορέσουν κοντά μαγιό με μήκος ανάμεσα από τον καβάλο και το γόνατο. Το σχέδιο είναι βολικό να έχει οριζόντιες ρίγες με έντονο pattern.

Γ. Αν πάλι είσαι μετρίου αναστήματος, προτίμησε κοντύτερα μαγιό σε έντονα χρώματα που δείχνουν τα πόδια σου ψηλότερα.

ΠΟΙΑ ΣΤΥΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΟ

FLORALS

FLORALS

Τα λουλουδάτα μαγιό προτιμώνται από πολλούς άντρες καθώς δίνουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο στυλ σου. Προσπάθησε να διαλέξεις το κατάλληλο καθώς άλλες φορές μπορεί να είναι πολύ νεανικά, πολύ στιλάτα ή και κάπως κακόγουστα. 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ

Το Καλοκαίρι του 2022, ένα μεγάλο trend για τους τολμηρούς είναι τα μεταλλικά μαγιό. Πηγαίνουν τέλεια στους μαυρισμένους άντρες και στα κορμιά που γυαλίζουν εξίσου με το μαγιό απ’ το λάδι.

SPORTY

SPORTY

Μιλώντας για σώματα, παραλείψαμε σκοπευμένα τον αθλητικό τύπο, ο οποίος έχει ένα κορμί που ανταποκρίνεται στις συνήθειες του. Διάλεξε κάτι που κολακεύει τόσο τους κοιλιακούς σου, όσο και τα γυμνασμένα σου πόδια. Ακόμη κι ένα αμάνικο ή ένα στενό Τ-Shirt θα σε βολέψουν τέλεια.

ΤΥΠΟΥ TAILORED

Μία νέα τάση η οποία μ’ έχει κερδίσει φέτος έχει να κάνει με τα μαγιό που μοιάζουν με tailored shorts. Αποτελούν τα πιο κλασσικά, minimal αλλά και στιλάτα κομμάτια που θ’ αγαπήσουν όσοι άντρες είναι θιασώτες του preppy look κι ακόμα και στη θάλασσα δεν έχουν διάθεση να προδώσουν την προσεγμένη εκδοχή του εαυτού τους.