ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ο Χειμώνας κι η καραντίνα απαιτούν καινούργιες κάλτσες που θα κρατήσουν τα πόδια σου ζεστά με στυλ.

ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Μπορεί να μην ξέρουμε πόσο καιρό θα κρατήσει το lockdown, εκείνο όμως που ξέρουμε είναι πως οι κάλτσες δεν είναι ποτέ αρκετές, είτε τις φοράς μέσα στο σπίτι, είτε εκτός. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι κάλτσες μπορεί να μην αποτελούν ένα από τα βασικά ενδύματα αλλά τις βλέπουν πολλοί περισσότεροι απ' ό,τι τα εσώρουχα σου. Αυτό σημαίνει πως θέλουν προσοχή! Γι’ αυτό αν θέλεις να κρατήσεις μια συμβουλή μου, πέταξε όλες τις τρύπιες και τις φθαρμένες κάλτσες σου, όσο είναι ακόμη καιρός. Δεν είναι όμως μονάχα οι άλλοι εκείνοι που βλέπουν τις κάλτσες που φοράς αλλά πρωτίστως εσύ ο ίδιος. Είτε πρόκειται για αθλητικές, είτε για κοντές, είτε για κλασικές πρέπει οι κάλτσες σου να είναι βολικές και να μην ντρέπεσαι να τις εμφανίσεις.

Αν θες να ξέρεις, οι κάλτσες αποτελούν ένα από τα πιο παλαιά ενδύματα καθώς το πρώτο ζευγάρι φαίνεται να φορέθηκε πριν δυο χιλιάδες χρόνια. Παρόλα αυτά, δεν τους αφιερώνεις τον χρόνο που τους αρμόζει. Έχουμε δει ακόμη και άντρες που εντυπωσιάζουν με το στυλ τους αλλά απογοητεύουν με τις κάλτσες τους. Γι’ αυτό, θα πρέπει πάντα να θυμάσαι πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. 

ΠΟΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ OUTFIT

ΠΟΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ OUTFIT

Σε περίπτωση που μέσα στο σπίτι φοράς σορτς ή βγεις για σωματική άσκηση στέλνοντας το νούμερο 6, θα σου πρότεινα τις κοντές κάλτσες που δεν φαίνονται. Παρόλα αυτά, υπάρχει και το look των σκεΐταδων που έχει κάνει δυναμικό come back στο casual στυλ. Αναφέρομαι, φυσικά, στις mid-length κάλτσες κι ειδικά εκείνες με το λευκό ή μαύρο χρώμα και τις ρίγες.

 μπότες ή μποτάκια

Στην περίπτωση που το παντελόνι μας είναι μακρύ, σημαντικό ρόλο στην επιλογή παίζει το είδος του παπουτσιού. Αν πρόκειται, συνεπώς για αθλητικό παπούτσι, αναλόγως αθλητική πρέπει να είναι και η κάλτσα, ειδικά αν πρόκειται να γυμναστείς. Φυσικά ξεχωρίζεις ένα ζευγάρι αθλητικές κάλτσες από τον σχεδιασμό τους που απαιτεί ειδικές ραφές στην φτέρνα αλλά και στο τελείωμα. Σε μια καθημερινή έξοδο, που επιλέγεις μπότες ή μποτάκια λόγω εποχής, οι κάλτσες προτείνεται να είναι πιο βαριές κι ενδεχομένως μάλλινες. Αν πάλι πρόκειται για loafers, η μόδα προτάσσει γυμνό πόδι. Για λόγους όμως υγιεινής αλλά και εποχής, μπορείς να τα συνδυάσεις με μια λεπτή και ψηλή κάλτσα, στην ίδια απόχρωση με το παπούτσι.

ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΟΥ

ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΟΥ

Εδώ που τα λέμε οι κανόνες τις μόδας λένε πως μπορείς να βάλεις ό,τι χρώμα θέλεις στις κάλτσες σου. Φυσικά, δεν ταιριάζουμε την κάλτσα με την ζώνη μας αλλά ούτε το πουκάμισο μας. Μια ακόμη άποψη που αποδεικνύεται αμφιλεγόμενη είναι πως συνδυάζουμε την κάλτσα με το χρώμα της γραβάτας μας. Η δίκη μου συμβουλή είναι να κανείς την επιλογή σου είτε να κινηθείς στην ίδια χρωματική παλέτα με το σύνολο σου, είτε να κανείς την αντίθεση. Καθόλου δεν θα με ενοχλούσε ένα γκρι κοστούμι με μια κόκκινη κάλτσα!

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

ΣΕΤ 6 Ζευγάρια Ανδρικές Κάλτσες Μονόχρωμες με Ρίγες(6042)

ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

ΣΕΤ 6 Ζευγάρια Ανδρικές Κάλτσες Μονόχρωμες (6029)

ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ

Ανδρικές Σετ 4 Ζευγάρια Κάλτσες Fastfood Σχέδιο (6027)

ΚΟΝΤΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

ΣΕΤ 3 Ζευγάρια Ανδρικές Κάλτσες Σοσόνια (6061)

ΑΟΡΑΤΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

ΣΕΤ 6 Ζευγάρια Ανδρικές Κάλτσες Μονόχρωμες με Ρίγες(6042)