ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙΑ: ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΣΟΥ

Πρέπει να λάβεις υπόψη τι λέει το εσώρουχο σου για σένα πριν αγοράσεις καινούργιο.

Ανδρικά Μποξεράκια

Είναι Καλοκαίρι και ως γνωστόν, οι άντρες περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι με το εσώρουχο, παρά με ρούχα, για να τα βγάλουν πέρα με την ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες. Εδώ που τα λέμε, το να κυκλοφορείς γυμνός είναι ορισμένες φορές άβολο αλλά το να κυκλοφορείς ημίγυμνος είναι εντελώς απελευθερωτικό. Από απελευθερωτικό, βέβαια, γίνεται ιδανικό, όταν έχεις αποχωριστεί τα ρούχα σου επειδή βρίσκεσαι με καλή παρέα. Που θέλω να καταλήξω; Σε βλέπουν με το εσώρουχο περισσότεροι άνθρωποι απ' ό,τι νομίζεις. Από την καλή παρέα που προανέφερα μέχρι τον γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία και από τους άντρες στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου μέχρι τους συναδέλφους στην δουλειά, αρκεί να σηκώσεις τα χέρια ή να κάτσεις σε μια αποκαλυπτική στάση για να καταλάβουν όλοι τι εσώρουχο φοράς. «Και τι έγινε;», θα αναρωτιέσαι. Έλα, όμως, που το εσώρουχο σου λέει για σένα περισσότερα απ' όσα νομίζεις και παίζει ρόλο στα μηνύματα που θέλεις να περάσεις στο αντικείμενο του ενδιαφέροντος σου.

Ανδρικά Σλιπάκια

Ανδρικά Σλιπάκια

Δεν θα ασχοληθώ με τους λεγόμενους κομάντο, εκείνους που δεν φορούν καν εσώρουχο. Θα σε προειδοποιήσω, όμως, πως είναι περισσότεροι απ' όσοι νομίζεις και δεν φοβούνται τα φερμουάρ. Αφού προσπέρασα εκείνους που δεν ξέρουν τι θα πει εσώρουχο, θα περάσω σε εκείνους που το μόνο εσώρουχο που ξέρουν κι εμπιστεύονται είναι το σλιπάκι. Το κακό με το σλιπάκι είναι πως το φοράνε εκείνοι που έχουν ιδανικό σώμα ή εκείνοι που έχουν το ακριβώς αντίθετο. Δεν έχω διάθεση για bodyshaming, αλλά αν ανάμεσα από την κοιλιά και τα πόδια σου, αχνοφαίνεται το ύφασμα του εσωρούχου σου σαν να πρόκειται για πίνακα ιμπρεσιονιστή, καλύτερα να το αποφύγεις. Τώρα όσον αφορά τους τύπους με το γυμνασμένο σώμα, καλώς ή κακώς, ό,τι και να βάλετε σας κολακεύει. Σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει να έχεις υπόψη πως το σλιπάκι δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία, πόσο μάλλον το ανοιχτόχρωμο. Γι’ αυτό αν θέλεις να είσαι decent, προτίμησε το μαύρο.

Ανδρικά Μποξεράκια

Ανδρικά Μποξεράκια

Θα συνεχίσω με τα ανδρικά μποξεράκια στα οποία θα σταθώ περισσότερο μιας και είναι τα πιο δημοφιλή και τα πιο μοντέρνα. Εδώ που τα λέμε, συνδυάζουν δύο σπουδαία πλεονεκτήματα. Το πρώτο είναι πως συγκρατούν όσα πρέπει στην θέση τους και το δεύτερο πως κολακεύουν τα περισσότερα σώματα. Ανοίγοντας το κεφάλαιο που αφορά το χρώμα, αν θέλεις την γνώμη μου, απέφυγε το λευκό εξαιτίας των ατυχημάτων και το ροζ που απεχθάνομαι στα εσώρουχα. Όσοι παίζουν στο safe γήπεδο, προτιμούν μαύρα, μπλε, γκρι  και άλλα σκούρα χρώματα, όπως το μπορντό ή το κυπαρισσί. Οι πιο παιχνιδιάρηδες προτιμούν τα έντονα χρώματα ενώ μια μεγάλη κατηγορία ψηφίζει τα σχέδια. Οι ήρωες των κινουμένων σχεδίων, τα μοτίβα και τα ερωτικά υπονοούμενα, κοσμούν εσώρουχα άλλες φορές επιτυχημένα κι άλλες όχι και τόσο. Όπως και να έχει το χιούμορ έχει θέση σ’ ορισμένες περιπτώσεις που μπορούν να σε βρουν ημίγυμνο, αρκεί το αποτέλεσμα να μην είναι τραγελαφικό.

Ανδρικά Μποξεράκια Σορτς

Ανδρικά Μποξεράκια Σορτς 

Θα κλείσω με την τελευταία κατηγορία, που θα είναι σαν να φοράει εσώρουχο αλλά δεν θα φοράει. Δεν πρόκειται φυσικά για προφητεία αλλά για τα πιο αέρινα μποξεράκια που δεν κολλούν πάνω σου και τις περισσότερες φορές έχουν κουμπάκια στο μπροστινό μέρος για να κάνεις την δουλειά σου, όποια κι αν είναι αυτή. Κι αυτά θα τα βρεις σε πολλά χρώματα και σχέδια, φρόντισε μονάχα να μην τσουβαλιάζουν μέσα από το παντελόνι σου.