Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ: ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ

Γιατί τα γυναικεία εσώρουχα είναι ένας υπέροχος τρόπος ν’ ανανεώσετε τη σχέση σας, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

valentines day δώρο

Καθώς οδεύουμε προς τα μέσα του Φεβρουαρίου, όλοι ξεκινούν να μιλούν για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Άλλοι τάσσονται ευθέως κατά της ημέρας κι άλλοι δεν παύουν να την υποστηρίζουν. Αναλόγως κάποιοι σκοπεύουν να τη γιορτάσουν με όλες τις τιμές κι άλλοι αρνούνται να κάνουν οτιδήποτε διαφορετικό. Αν δεν είσαι single και βρίσκεσαι σε μια σχέση, δεν βρίσκω τον λόγο ν’ αφήσεις ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και ν’ ανανεώσεις τη σχέση σου. Μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάθε αφορμή να περάσουμε χρόνο με το αγαπημένο μας πρόσωπο είναι καλοδεχούμενη.

Πολλοί επιλέγουν να μη γιορτάσουν τη μέρα καθώς θεωρούν πως συμβάλει στον υπερκαταναλωτισμό και επιβάλλει την ανταλλαγή δώρων ανάμεσα στο ζευγάρι. Όπως έχουμε γράψει ξανά, η επιλογή του δώρου που θα προσφέρεις είναι καθαρά δίκη σου υπόθεση, όπως και το κόστος του.  Με απλά λόγια, το δώρο που θα προσφέρεις θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στον προϋπολογισμό σου και την οικονομική σου άνεση ενώ αν είναι η κίνηση σου δεν εκτιμηθεί είναι καθαρά θέμα του παραλήπτη.

Γιατί τα γυναικεία εσώρουχα είναι ένα καλό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

δώρο γυναικεία εσώρουχα

Η καλύτερη περίσταση για να προσφέρεις ως δώρο εσώρουχα στη σύντροφο σου είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θεωρείται και η Γιορτή των Ερωτευμένων. Πρώτα απ’ όλα τα εσώρουχα είναι χρήσιμα και πρακτικά. Όσο όμορφα ή σέξι κι αν είναι, δεν παύουν να καλύπτουν μια ανάγκη. Επιπλέον, τα εσώρουχα αποτελούν ένα κοπλιμέντο καθώς υπονοούν πως βλέπεις ακόμη ερωτικά το άλλο πρόσωπο κι ανυπομονείς να το δεις να τα φορά  στις ιδιωτικές σας στιγμές. Εδώ κρύβεται ένα ακόμη πλεονέκτημα τους καθώς αποτελούν συνάμα ένα δώρο και στον παραλήπτη αλλά και σε σένα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αποτελούν ένα δώρο που δείχνει πως προσεχείς και φροντίζεις το έτερον σου ήμισυ. Τέλος τα εσώρουχα είναι ένα προσωπικό δώρο κι αυτό γιατί θα τα βλέπετε μόνο οι δυο σας, θα τα φορά στο κορμί της και κάθε φορά που τα κοιτάζει θα σκέφτεται πως εσύ είσαι εκείνος που της τα προσέφερε.

Πως να διαλέξω γυναικεία εσώρουχα ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πως να διαλέξω γυναικεία εσώρουχα ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας πως είναι πολύ δύσκολο να βρεις το νούμερο που φοράει στα εσώρουχα της μια γυναίκα καθώς ακόμη και οι ίδιες επιλέγουν πολλές φορές λάθος μέγεθος. Η καλύτερη και πιο ασφαλής συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να κοιτάξεις τα εσώρουχα της και να συμβουλευτείς την ετικέτα. Φρόντισε μόνο να μη σε πιάσει γιατί εκτός απ’ το γεγονός πως θα προδοθείς, θα φανεί και λίγο creepy. Όσο για την επιλογή του υφάσματος, καλό είναι πάλι να δεις τι προτιμά γιατί αυτό θα είναι το πιο βολικό για εκείνη. Παρόλα αυτά μη φοβηθείς να επιλέξεις εσώρουχα που θα είναι πιο σέξι σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που ήδη έχει.

3 Προτάσεις για να προσφέρεις γυναικεία εσώρουχα ως δώρο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Γυναικείο Set Estia

Γυναικείο Set Estia (30034)

Γυναικείο Set Victoria

Γυναικείο Set Victoria (30032)

Γυναικείο Set Clio

Γυναικείο Set Clio