7 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ T-SHIRTS KAI TO JEAN ΣΟΥ

Μπορείς να έχεις στυλ μ’ ένα tee κι ένα jean. Γιατί, όμως, να μην το πας ένα βήμα παραπέρα;

7 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ T-SHIRTS KAI TO JEAN ΣΟΥ

Οι περισσότεροι άντρες έχουν για τα ρούχα την ίδια αίσθηση που έχουν και για τα χρώματα. Σε όλες τις ερυθρές αποχρώσεις, βλέπουν μόνο κόκκινο. Η πραγματικότητα, λοιπόν, είναι πως υπάρχουν τόσα tops ώστε να μην χρειάζεται να φοράς συνεχώς ένα T-Shirt. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τα παντελόνια όπου παρότι υπάρχουν τόσα στην αγορά και πολλές φορές στην ντουλάπα σου, καταλήγεις πάντα στο αγαπημένο σου jean. Άλλωστε, το στυλ είναι υπερτιμημένο όταν λαμβάνεις υπόψη την άνεση. Γι΄ αυτό βρήκαμε για σένα επτά κομμάτια, πέρα από το jean και τα T-Shirts που μπορείς να φορέσεις με στυλ δίχως να βγεις από το comfort zone σου.

ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Το ξέρω πως το λευκό πουκάμισο φαίνεται πολύ μακριά από το λευκό σου μπλουζάκι όμως ανάλογα με τη σύνθεση του μπορεί να φορεθεί με casual αλλά και formal outfits. Ακόμη κι αν το συνδυάσεις μ’ ένα blue jean -γιατί δεν μπορείς ν΄ αποχωριστείς ταυτόχρονα και το αγαπημένο σου μπλουζάκι και το αγαπημένο σου παντελόνι- το αποτέλεσμα θα δείχνει πιο προσεγμένο. Άνοιξε μερικά κουμπιά, δίχως να το παρακάνεις, αν νιώσεις πολύ επίσημος και συνδύασε το με sneakers αν θέλεις να διατηρήσεις την άνεση σου.

ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ JACKET

Κάθε άνδρας με δερμάτινο jacket μοιάζει πιο περιπετειώδης. Δεν ξέρω αν φταίει πως είναι λες και υπόσχεται ότι θα καβαλήσει τη μηχανή του και θα φύγει ή αν παίζει ρόλο πως το συγκεκριμένο πανωφόρι κολακεύει τα περισσότερα σώματα. Απέφυγε τα έντονα φερμουάρ και τα τρουκς αλλά προτίμησε το οικολογικό δέρμα.

ΕΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

ΕΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Ξέρω πως τίποτα δεν συγκρίνεται με το jean σου, όμως υπάρχουν και υφασμάτινα παντελόνια που είναι βολικά και συμπληρώνουν ποικίλα looks. Διάλεξε ένα neutral χρώμα σε κλασική γραμμή και τότε θα έχεις ένα καλό υποκατάστατο του αγαπημένου σου jean.

ΕΝΑ ΦΟΥΤΕΡ Ή ΕΝΑ ΠΛΕΚΤΟ

Αν είσαι αθλητικός τύπος θα βολευτείς μ’ ένα hoodie που χαρίζει άνεση και στυλ ενώ αν συγκαταλέγεσαι σ’ εκείνους που προτιμούν το smart casual look, ένα knitwear θα σου χαρίσει κομψότητα αλλά και ζεστασιά. Και τα δυο αποδεικνύονται ιδανικά για ένα καλό χειμωνιάτικο layering που σύντομα θα σου φανεί χρήσιμο με τις χαμηλές θερμοκρασίες. Μην ξεχνάς πως αποτελεί μια καλή επένδυση, αν σκεφτείς πως μπορεί να φορεθεί για περισσότερο από τον μισό χρόνο.

ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΠΑΛΤΟ

ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΠΑΛΤΟ

Μιας και μιλάμε για χαμηλές θερμοκρασίες, ένα μακρύ παλτό είναι απαραίτητο από τα μέσα του Νοέμβρη κι έπειτα. Φρόντισε να διαλέξεις κάποιο μαύρο που πάει με διαφορετικά ρούχα αλλά και χρώματα καθώς το παλτό κοστίζει συνήθως περισσότερο και δεν μπορείς να έχεις δεκάδες στην ντουλάπα σου. Το γεγονός πως είναι μακρύ εμποδίζει τον κρύο αέρα να σε πλησιάσει και όσο να’ ναι τραβά περισσότερο τα βλέμματα από το αναμενόμενo κοντό μπουφάν.

ΜΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

Η δερμάτινη ζώνη δεν είναι μόνο για να σφίγγει τα ρούχα σου γύρω από τη μέση αλλά και για δίνει αυτό το κάτι που θέλεις και θα αναβαθμίσει το στυλ σου. Πρέπει να έχεις κατά νου πως πολλές φορές ακόμα και στα ρούχα οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Ακόμη κι ένα T-Shirt μ’ ένα μονόχρωμα παντελόνι μπορούν να ξεχωρίσουμε με μία ζώνη που κάνει τη διαφορά.

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια δεν σημαίνει πως θα είναι ακριβό… αρκεί να μην είναι το αγαπημένο σου αθλητικό που σε συντροφεύει στη βόλτα, τη δουλειά και το γυμναστήριο. Όπως και να το κάνουμε, οι περιστάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα ποικίλουν και καλώς ή κακώς το ντύσιμο μας πρέπει ορισμένες φορές να προσαρμόζεται στις περιστάσεις. Ένα κλασσικό ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια μπορεί να βγάλει ασπροπρόσωπο σε εξόδους από ένα καλό εστιατόριο μέχρι και την εκκλησία, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνεις στο υπόλοιπο outfit.