5+1 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΤΥΛ

Πως ν’ αναβαθμίσεις το στυλ σου, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των περισσότερων γυναικών, για ν’ αυξήσεις τις επιτυχίες σου.

 men's style

Πλέον οι άντρες ασχολούνται πολύ περισσότερο απ’ ότι στο παρελθόν με το στυλ τους και προσπαθούν συνεχώς να το εξελίξουν. Σήμερα, δεν αποτελεί ταμπού οι άντρες ν' αφιερώνουν χρόνο στη εμφάνιση τους αλλά ούτε και να προσέχουν το ντύσιμο τους. Άλλωστε με τα social media και τα site που είναι αφιερωμένα  στην αντρική μόδα δίνεται η δυνατότητα στους άντρες να ενημερωθούν για τις τάσεις και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τα ρούχα τους.

Αρχικά, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε, αν και θα έπρεπε να θεωρούμε πως είναι αυτονόητο, ότι όλες οι γυναίκες βάζουν στην πρώτη θέση της ιεραρχίας την καθαριότητα και την προσωπική υγιεινή. Είναι πολύ σημαντικό τόσο εσύ όσο και τα ρούχα σου να είναι πεντακάθαρα και να μυρίζουν όμορφα. Γι’ αυτό αφιέρωσε χρόνο, πριν την έξοδο σου, σ’ ένα καλό μπάνιο. Στην ίδια κατηγορία εντάσσω και το σωστό grooming. Όποιο χτένισμα κι αν προτιμάς είναι σημαντικό τα μαλλιά αλλά και τα μούσια σου να είναι περιποιημένα. Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με το μήκος της τρίχας.

5 + 1 πράγματα που αγαπούν οι γυναίκες στο αντρικό στυλ

Το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι γυναίκες σ’ έναν άντρα είναι τα παπούτσια. Κι όμως τα παπούτσια! Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει όλοι να κυκλοφορούν με σκαρπίνια. Το στυλ που αγαπά κάθε γυναίκα διαφέρει. Όποιο κι αν είναι το dress code σου, φρόντισε να επιλέγεις με προσοχή τα παπούτσια σου ώστε να ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύνολο και μάλιστα να είναι πάντα καθαρά. Επένδυσε σε τουλάχιστον ένα ζευγάρι καλής ποιότητας ώστε να το προτιμάς σε επίσημες περιστάσεις και το πρώτο ραντεβού. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν κι άλλα παπούτσια πέρα από τα αθλητικά που μπορούν να σου χαρίσουν εξίσου μεγάλη άνεση.

 henley

Οι γυναίκες λατρεύουν τα Henley μπλουζάκια, δηλαδή εκείνα τα μπλουζάκια με τα κουμπάκια στη λαιμόκοψη. Εδώ που τα λέμε αυτό είναι απόλυτα λογικό καθώς κολακεύουν τον λαιμό σου και αποκαλύπτουν ένα μέρος του στήθους σου. Μην ξεχνάς πως οποιοδήποτε είδος V neck τη φετινή σεζόν θα είναι στα trends κι αυτό σε κάνει ταυτόχρονα και ελκυστικό στο αντίθετο φύλλο και ενημερωμένο σ’ ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα. 

Μια άλλη επιλογή εξίσου κολακευτική για τον άντρα που ανήκει στην κατηγορία του V neck είναι τα sweater με τη λαιμόκοψη που συνδυάζονται με πουκάμισο από μέσα. Σε γενικότερο πλαίσιο, το smart casual είναι ιδιαίτερα ελκυστικό καθώς ισορροπεί το καθημερινό με το επίσημο ένδυμα.

 πουκάμισο

Ξέρεις ότι μπορείς απλά να γυρίσεις τα μανίκια στο πουκάμισο ή τη μπλούζα σου κι αυτό αμέσως να σε κάνει περισσότερο γοητευτικό; Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι έρευνες! Φυσικά, ένα μαζεμένο μανίκι δεν αρκεί αλλά μπορεί σίγουρα να κάνει τη διαφορά καθώς όπως και να το κάνουμε μπορεί αμέσως να σε κάνει να δείξεις πιο αρρενωπός και έτοιμος για μάχη.

Μ’ ένα Jean πουκάμισο με γυρισμένα μανίκια ταιριάζει υπέροχα κι ένα παντελόνι στυλ chinos. Το συγκεκριμένο είδος, χωρίς να είναι υπερβολικά κολλητό, αγκαλιάζει το σώμα και κολακεύει τη σιλουέτα. Μην ξεχνάς πως οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες κοιτούν πρώτα τα οπίσθια στο σώμα ενός άντρα και μάλιστα τους δίνουν ιδιαίτερη σημασία.

boxers  

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, οι γυναίκες έχουν ερωτηθεί και για το είδος ανδρικού εσώρουχου που προτιμούν. Πρώτο στην κατάταξη ήρθε το μποξεράκι γιατί λένε πως είναι το πιο κολακευτικό και μάλιστα εκείνο που αποκαλύπτει όσα πρέπει. Τίποτα δεν μοιάζει υπερβολικά στενό αλλά ούτε και υπερβολικά φαρδύ!